Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Gaudi

Lufthansa City Center

Telephone: +387 33 / 261635
Fax:
+387 33 / 261645
E-mail:
info@gaudi.ba

Marsala Tita 22,
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Meeting, Incentive, Conference, Events

Od svog osnivanja u 2009. godini turistička agencija Gaudi uspješno organizuje seminare, konferencije, konvencije, poslovne sastanke, događaje, simpozije i specijalizovane događaje na zahtjev poslovnih klijenata.


Sarađujemo sa većinom hotela u Sarajevu i možemo pružiti odgovarajući smještaj. Imamo visoko profesionalne i kvalifikovane prevoditelje za simultano prevođenje, tehničku opremu za simultano prevođenje, audio i video opremu, štampamo i isporučujemo sve vrste konferencijskih materijala, organizujemo transfer od/do aerodroma prema zahtjevima naručitelja, kao i individualne i grupne transfere na zahtjev, a možemo zadovoljiti i mnoge druge zahtjeve naših klijenata.


Do sada smo organizovali mnoge konferencije i događaje za različite klijente, uključujući kompanije poput: Bayer, F. Hoffmann-La Roche, Pfizer, Porsche BH, Prevent Group, kao i za neke državne institucije kao što su Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, Centralna banka Bosne i Hercegovine itd.