Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Gaudi

Lufthansa City Center

Telephone: +387 33 / 261635
Fax:
+387 33 / 261645
E-mail:
info@gaudi.ba

Marsala Tita 22,
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Nacionalni park Brijuni

Nacionalni park Brijuni

Istra & Neptun

Brijuni, za mnoge 'raj na Zemlji' i pojam luksuza i glamura, nacionalni su park još od 1983. godine. Smješteni zapadno od istarske obale, sastoje se od 14 otoka i otočića, od kojih su najveći i najpoznatiji Veli Brijun i Mali Brijun. Jedna od legendi kaže da su na ovome mjestu, brigom anđela, skupljeni ostaci iz Edenskog vrta, kako bi, zaštićeni valovima, ostali ljudskome rodu za trajni podsjetnik.

Saznaj više
Hotel Medora Podgora

Medora Hotel's & Resorts 4*

Podgora

Resort Medora Auri Family Beach smješten je uz plažu i potpuno je preuređen 2016. godine. U okviru ovog resorta sa 4 zvjezdice nalaze se vanjski bazeni te wellness centar s raznim saunama, hidromasažnom kadom, sobom za opuštanje te izborom masažnih i kozmetičkih tretmana.

Saznaj više
Hotel Park Makarska

Hotel Park 4*

Makarska

Ovaj se objekt nalazi na 1 minutu hoda od plaže. Hotel Park Makarska nalazi se u neposrednoj blizini plaže, a nudi vanjski bazen, terasu za sunčanje i à-la-carte restoran s ponudom jela međunarodne kuhinje. Hotelski spa i wellness centar sadrži hidromasažnu kadu, saunu i teretanu, kao i unutarnji bazen. Gostima je na raspolaganju i besplatan WiFi.

Saznaj više
Bluesun Hotel Elaphusa Brač

Bluesun Hotel Elaphusa 4*

Brač

Hotel Bluesun Elaphusa smješten je 50 metara od mora, na kratkoj pješačkoj udaljenosti od popularne plaže Zlatni Rat i centra Bola. Obuhvaća najveći wellness i fitness centar na otoku Braču, teniski centar s 26 zemljanih terena i kuglanu.Vodeni svijet nudi unutarnji i vanjski bazen, dječji bazen i sunčalište. Gostima je na raspolaganju i tepidarij s grijanom vodom, keramičkim posteljama te koktel barom. U sklopu hotela organizirana je besplatna animacija za djecu.

Saznaj više